Pages

Tuesday, June 4, 2013

Trust In Allah When Making Decision

Assalamualaikum...

Keputusan yang penting aku dah buat.. Setelah menganalisa dan meneliti semua setiap sudut dan juga mendapat sokongan dari suami aku buat keputusan untuk meninggalkan kerja aku selama ini. Satu keputusan yang berat juga bagi aku tapi aku rasa itu lebih baik dan aku redha dengan segala ketentuan Nya. Sebenarnya aku juga bersyukur sebab dengan keputusan ini aku dapat menguruskan Ayra sendiri dan lebih komitmen aku untuk family. Terima kasih sangat kat my Hubby sebab menyokong aku. Sebab aku resign biarlah aku dan orang - orang yang terdekat saja tahu. Dah tak sanggup menelan segala rasa sakit di hati ni lagi. 

Apa pun aku percaya semua yang terjadi ada hikmahnya. Aku percaya segala yang terjadi adalah ketentuan dan perancangan Allah Yang Maha Esa.


2 comments:

  1. Pre Order Bagelen atau Brownies Kartika Sari dan Amanda fresh from Bandung
    Whatsapp ina 0192633431

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete