Pages

Thursday, May 16, 2013

Stress

Assalamualaikum..

aku agak stress seminggu 2 ni.. tue yg mls nak updated blog. nasib baik aku berpuasa 2 3 hari ni kurang lah sikit stress dan perasaan yg xberapa nak elok tue. Muhasabah diri dan banyak bersabar.. 

Paling aku harap orang yang dekat dan rapat dengan aku dapat memahami dan support aku. Barulah kurang sikit stress ni. Itu je nak tulis.. ni pun menulis guna phone.. Kurang keseronokkan di situ..

Layan lah gambar2 yang aku rasa boleh hilang stress aku..hihi



my busuk masam dan buah hati pengubat stress aku..




dinner semalam.. bekalan barang basah dan mentah dah xdak so makan apa yg ada..hihi


teringin la plak nak berbuka minum ice blended..tak pun tutti frutti ka..yum yum




1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete