Pages

Wednesday, October 20, 2010

Cerita Lepas Kahwin....

Terasa lama sangat dah tak update blog nie...Kalau singgah pun sempat intai chat box jer jap..Thanks a lot 2 all d chatter...And sory coz xsmpat nak ziarah uols balik..Insyallah sekarang saya mempunyai kelapangan untuk berblogger dengan tenang dan tanpa rasa runsing semula..Hehehehe...

Last 3 weeks was my busy time coz i'm now is a wife..I'm very syukur coz everthing is done..Saya selamat dinikahkan dengan suami saya pada 3.10.10..My majlis was on 10.10.10 and my majlis bertandang was on 17.10.10..Saya bukan la nak cerita kehidupan lepas kahwin saya ape yang saya buat pagi2 ker.just nak share denagn semua sedikit pengalaman yang pasti semua daripada kita akan tempuh juga suatu hari nanti..Actually time2 camnie la kita leh nampka and lihat the true color of people around us..How good someone 2 us dat really help in this time..Bukan ape,time nie kita akan rasa macam2 perasaan.Gembira of coz la,dah nak kahwin kan,tapi tension,risau dan tertekan mesti..Cuma it's depend on how we handle..

Saya amat bersyukur coz my family banyak sangat membantu..Semua persiapan yang saya xsempat settle kan banyak sangat di bantu keluarga..Kepada all my frenz, thank you jugak sbb membantu and hadir to my wedding. After settle semua nie,perasaan lega sangat cuma saya tak berkesempatan plak nak berhoneymoon macam pengantin baru yang lain..Huhuhu..Insyallah jika dipanjangkan umur, teringin sangat ke pulau-pulau sambil menikmati pemandangan yang indah bersama suami tersayang..Hehehe...

Lastly, nak ucapkan terima kasih lagi sekali to all yang telah membantu sepanjang perkahwinan saya..Doakan saya semoga bahagia bersama suami tercinta hingga ke akhir hayat..Amin.. 



5 comments:

  1. tahniah pengantin baru.. semoga kekal hinnga hujung nyawa n berbahagia selalu... :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih ye cik azie...u punya turn bila plak...hehehehe...

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak dan suami! semoga bahagia hingga akhir hayat dalam melayari bahtera kehidupan! hehehe :)

    ReplyDelete